I fredags samlades medarbetarna i Veprox för en halvdags konferens.
Temat för konferensen var att se om de senaste årens arbete med att kartlägga och definiera vår företagskultur har mynnat ut i ett resultat som våra medarbetare känner stämmer överens med deras egen upplevelse av densamma.
Vi fick en bekräftelse på att vi är på rätt väg och att Veprox värdeord är något alla ställer sig bakom. Sedan fick vi med oss några matnyttiga bitar att jobba vidare på för att bli tydligare i hur vi kommunicerar vår fina företagskultur.
Denna givande eftermiddag rundades sedan av med att vi lagade en 4-rätters middag tillsammans under Smakverkets ledning i deras restaurangkök. Den fantastiskt välsmakande menyn bestod av:
– Vitlöksgratinerade havskräftor med bruschetta
– Pastramirökt oxfilé med mozzarellatoast
– Torskrygg med spetskål, grillat sidfläsk och mandelpotatispuré
– Chokladganasch med jordgubbssallad